(Business) retreat planning

Retreats, daar hoor je steeds vaker over en ook online komen ze veel voorbij. Mensen zijn ‘zoekende’ naar een authentiek leven, willen ondernemen op een manier die helemaal bij ze past, vanuit het hart, zonder daarin concessies te moeten doen, zijn bereid en ‘willing’ de reis naar binnen te maken, willen zich blijven voeden met nieuwe kennis en inzichten, begrijpen dat het leven een groot cadeau is en willen vol passie en plezier, in verbinding met anderen in het leven staan.

Een (business) retreat is de ultieme manier jezelf onder te dompelen. Op een magische locatie met gelijkgestemde mensen full focus en ontspannen werken aan jezelf of je bedrijf. Volledig gepamperd worden met heerlijke gezonde voeding, coaching, massages, yoga, meditaties, mooie lessen, sessies en workshops. Opgeladen en met een bak vol inspiratie weer verder kunnen en dit implementeren in je leven.

Ben jij yogadocent, coach, trainer of iemand die andere ondernemers op zakelijk gebied wil laten groeien en wil je een (business) retreat aan je leerlingen of klanten aanbieden?

Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar te beginnen. Er komt zoveel bij kijken. Denk aan het vinden van een mooie locatie met overnachtingsmogelijkheden, catering, gastexperts, massagetherapeuten, een fotograaf en/of videograaf om mooie sfeerbeelden te kunnen maken, de communicatie rondom het retreat en de deelnemers, een website of landingspagina, welkomstcadeautje of goody bag, vervoer, verzekeringen enz.

Ik beschik over een groot netwerk en eigen database met (gast)experts en kan jou helpen het retreat van je dromen neer te zetten. Samen ontwikkelen we een prachtig programma en zorgen we voor een heart whelming ervaring voor de deelnemers (en natuurlijk jijzelf) waar men nog lang over na zal praten en van genieten.

Een mooie impressie van het driedaagse Heart Based Business retreat van Doran van Veenendaal van Positioning from the Heart. Tijdens dit drie daagse business retreat werd er onder begeleiding van Doran, samen met drie zeer ervaren gastexperts op het gebied van mindset, marketing en heartful yoga gewerkt aan de business & branding van vrouwelijke ondernemers. Dit op een prachtige retreatlocatie midden in de natuur (Buitenplaats De Hoorneboeg, nabij Hilversum). 

Onlangs heb ik de luxe mogen ervaren van de beste support tijdens (en vooraf en achteraf!) mijn business retreat. Door niemand minder dan Mira. Een vrouw die weet wat ONTSPANNING & JOY inhoudt, voor mij en de deelnemers.

Ze dacht met mij mee, vanuit MIJN perspectief en waarden. Ze creeerde ruimte, nieuwe ideeen. Een mooi bij-effect: doordat ik Mira erbij haalde, ging ik mijn business retreatconcept nog grootser en beter voeden. Dat is wat investeren doet. En als je investeert, doe dat dan voor iemand waarbij hoofd en hart in balans is. Je moet je fijn voelen bij iemand, en diegene moet knettergoed zijn. En dat was je. Nogmaals dank Mira!

Doran van Veenendaal

Eigenaar, Positioning from the Heart