Retreats organiseren is één van mijn dromen. Hier praat ik ook veel over met mensen die ik tegenkom. Zo ook met Doran van Veenendaal van Positioning from the heart. We delen die droom. Doran haar droom is het geven van business retreats voor vrouwelijke ondernemers die een positionering, boodschap en branding willen uitstralen die authentiek is. Ik vanuit de organisatorische kant, mijn ‘drang’ naar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, verbinding. Zo mooi hoe onze verlangens daar samenkomen en dit aansluit bij het concept over business reteats waaraan ik op dit moment werk (daarover binnenkort meer!). Doran heeft me gevraagd haar te helpen bij de organisatie van haar eerste business retreat. Daar ben ik zo blij mee! Ik merk dat ik steeds dichter bij mijn eigen doelen en dus dromen kom.

Tijdens dit drie daagse retreat wordt er gewerkt aan jouw business & branding. Dit doe je samen met Doran van Veenendaal van Positioning from the Heart (en 3 zeer ervaren gast experts op het gebied van mindset, marketing en heartful yoga). Dit op een droom retreatlocatie midden in de natuur (Buitenplaats De Hoorneboeg, nabij Hilversum). De JUNI-editie gaat een droom worden. De hei staat dan in bloei en tussendoor geniet en werk je in de zon! Data 18,19 en 20 juni. Er kunnen max. 9 onderneemsters deelnemen. Op dit moment zijn er nog 4 plekjes vrij. Als je je opgeeft voor het Business Retreat krijg je het online programma Heart Based Business & Branding (t.w.v. 590 euro) erbij!

Over Doran:
Doran is een bevlogen mensonderzoeker, een Identity & Branding Expert. Mensen noemen haar ook wel hartstrateeg of positioneringscoach :-). Het is haar doel om ambitieuze onderneemsters te helpen met het ontdekken en formuleren van hun missie en positionering vanuit het hart. Why? Omdat ze gelooft dat bewustzijn en zelf-inzicht de sleutel is naar authentieke kracht (en verandering). Alleen zelf-inzicht brengt je naar jouw hogere doel. Je wordt niet ineens wakker met jouw missie. Het is een onderzoeksproces.

Ze geloof ook dat het hart daarvoor de ‘kloppende’ inzichten oplevert. Hiermee kan je ‘echt’ impact gaan maken als onderneemster. Ze wil dan ook bedrijven bouwen (geen bedrijfjes) die ergens voor staan. Die een hart (ergens voor) hebben. Want het hart verzacht de wereld. En maakt de wereld een authentieke(re) plek. Iets nadoen, of alleen je ego nastreven, zal je geen authentieke kracht opleveren. Samen met onderneemsters ontdekt en vertaalt ze hun missie naar een bijzonder krachtige en authentieke positionering en boodschap om in de markt te gaan stralen.

Er zijn nog enkele plekken voor het Business Retreat in Juni. Ben jij een bewuste onderneemster die een kloppend en inspirerend bedrijf wilt (uit)bouwen?

Check dan hieronder het programma in het kort dat Doran verzorgt met gastexperts. Meer informatie vind je op de website van Doran.

Dag 1: Mindset & Heartset: groots voelen
Dag 2: Minimalisme & focus in ondernemen
Dag 3: Positioning & Inner Ideas
Alle dagen starten of eindigen we met: heartful yoga & health