Deze week werd ik door iemand gewezen op een speech van Elizabeth Gilbert, schrijfster van het boek ‘Eat, Pray, Love’ nadat ik haar het concept van mijn logo liet zien. Ik ben het filmpje gaan zoeken op internet en het raakte me want herken mijzelf daar zo in. Ik ben niet ‘geboren’ met een passie, vind niet 1 ding leuk. Ik fladder zo een beetje van het een naar het ander. Zo ook in mijn werk, het was zoeken en soms nog steeds. Maar merk wel dat ik er steeds dichter in de buurt kom.

Vooral het afgelopen jaar is voor mij een eyeopener geweest, dit is de richting die ik op wil. Werken in een ‘zachte’ inspirerende omgeving waar zelfontwikkeling en -ontplooiing, bewustwording en echte verbinding met jezelf en de mensen om je heen, centraal staan. Werken met en voor mensen die ondernemen vanuit hun hart.

Hoewel ik het ontzettend naar mijn zin had in loondienst bleef er iets kriebelen. En het gevoel dat als ik nu niet voor mezelf zou beginnen ik er spijt van zou krijgen. En wat ben ik blij dat ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap heb gezet. Ik voel me vrij om datgene te doen waar ik blij van word! Waar en wanneer ik wil, hoe fijn is dat?

En de kolibrie… die staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme, vreugdevol leven en verwezenlijken van het onmogelijke. Bij de oorspronkelijke Amerikanen staat de kolibrie ook symbool voor concentratie, overzicht en waarheid. De kolibrie moedigt aan om de schoonheid, de perfectie van het leven te zien, precies zoals het is. Omarm het leven en het zal jou omarmen. Vier het leven en elke ervaring zal vreugde van groei met zich meebrengen.
Vertrouw het leven en je zult de magie ervan leren kennen.

I’m following the path of the hummingbird met een diep geworteld vertrouwen dat het allemaal goed komt, nee dat het al goed is.